27 июн. 2007 г., 09:45

без думи 

  Поэзия
520 0 6




зад теб съм

със сълзи в очи

усещаш ме

а мълчиш

душата ми се гърчи

искам да крещя

липсва глас

достигат ли до теб

мислите ми

 

поглеждаш ме

чувам шепота на миглите

смеха на очите

зова на сърцето ти

прав си

няма нужда да говорим

правят го очите ни

 

протягаш към мен ръка

ето моята

 

рисувам обич по челото ти

 

 


 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??