Jun 27, 2007, 9:45 AM

без думи 

  Poetry
511 0 6




зад теб съм

със сълзи в очи

усещаш ме

а мълчиш

душата ми се гърчи

искам да крещя

липсва глас

достигат ли до теб

мислите ми

 

поглеждаш ме

чувам шепота на миглите

смеха на очите

зова на сърцето ти

прав си

няма нужда да говорим

правят го очите ни

 

протягаш към мен ръка

ето моята

 

рисувам обич по челото ти

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??