10 ene 2009, 23:28

Без думи(те) 

  Poesía » Civil
510 0 1

Не срещат думите простор.

Тъмница - моят кръгозор.

Пречупих на смеха крилете,

а мислите лежат в затвор.

 

 

Студени - всичките ми дни,

молитви - глухи и сами,

словата ми загиват в преспи,

а вятърът със мен мълчи.

 

 

Сама ще трябва да вървя,

и днес, и утре, в тишина,

разбрах, остане ли без думи,

светът ще рухне ей така.

 

 

10.01.2009 г.

 

 

 

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Докосна ме! Да знаеш, че един ден думите ще завалят, и ще бъдат чути.
Propuestas
: ??:??