6 feb 2014, 17:56

Без име 

  Poesía » De amor
583 0 3

Събудих се рано, а ти все още спеше,
тихо снега валеше навън,
погледах те мъничко, това исках само
... хубаво бе като във сън.

 

Станеш ли сънена ще разтъркаш очета,
ще протегнеш ръце като малко дете,
под завивките ще мърдат две боси крачета,
а очите ще търсят шоколад и кафе.

 

Ще се любиме двама
до припадък, до последни сили дори,
а после сгушени под юргана,
ще гледаме как навън снега тихо вали.

© Петър Адамов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??