24 mar 2010, 18:45

Без мъст 

  Poesía » De amor
440 0 2

        БЕЗ МЪСТ

 

 

Обич в мене винаги нося.

Самотен без теб съм в неволя.

Протягам ръката на просяк -

за коричка нежност те моля.

 

Някои по тебе камъни хвърлят,

а трябва да стоят на колене.

Клюката дните твои опърли.

Защо виновно бягаш от мене?

 

Съдбата във възел ни сплита,

разпънат съм от обич на кръст.

Любовта ни под камък е скрита.

Още те чакам! Без ревност и мъст...

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??