БЕЗ МЪСТ
Обич в мене винаги нося.
Самотен без теб съм в неволя.
Протягам ръката на просяк -
за коричка нежност те моля.
Някои по тебе камъни хвърлят,
а трябва да стоят на колене.
Клюката дните твои опърли.
Защо виновно бягаш от мене?
Съдбата във възел ни сплита,
разпънат съм от обич на кръст.
Любовта ни под камък е скрита.
Още те чакам! Без ревност и мъст...
© Мимо Николов Все права защищены
Поздрав!