Колко бездушно би било някой да ти
обещава,
че от водите в главата ти може да те
защитава.
Колко безчувствено би било да не ти
обещая,
че бурното ти море заедно с теб ще
разузная.
Колко безжизнено би било да не си
обещаеш,
че истината от тях сетне време е да
разпознаеш.
© Аделина Todos los derechos reservados