13.03.2019 г., 13:25 ч.

(Без) обещания 

  Поезия » Любовна, Друга
447 0 0

Колко бездушно би било някой да ти

обещава,

че от водите в главата ти може да те

защитава.

 

Колко безчувствено би било да не ти

обещая,

че бурното ти море заедно с теб ще

разузная.

 

Колко безжизнено би било да не си

обещаеш,

че истината от тях сетне време е да

разпознаеш.

© Аделина Всички права запазени

Има солидна игра на думи.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??