13 мар. 2019 г., 13:25

(Без) обещания 

  Поэзия » Любовная, Другая
449 0 0

Колко бездушно би било някой да ти

обещава,

че от водите в главата ти може да те

защитава.

 

Колко безчувствено би било да не ти

обещая,

че бурното ти море заедно с теб ще

разузная.

 

Колко безжизнено би било да не си

обещаеш,

че истината от тях сетне време е да

разпознаеш.

© Аделина Все права защищены

Има солидна игра на думи.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??