30 abr 2008, 12:17

Без смелост 

  Poesía » De amor
579 0 2

Целувах те,

прегръщах те,

треперех, когато те съзра.

А ти от мен странеше

в голямата тълпа.

И чак когато всички

не гледаха към нас,

ти идваше при мен

и питаше за нас.

Така се случи и последно,

когато те видях.

Опитахме се да се разберем

какво ще става с нас.

Но всичко си остана

както и преди.

Ние сме приятели,

но никакъв не се обаждаш ти.

Признавам,

не съм те търсила и аз,

но както казах, ти последно -

не искам да решавам само аз.

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??