1 sept 2017, 8:44

Бездушевен 

  Poesía » De amor
448 2 6

БЕЗДУШЕВЕН

 

Слят със моята душа си

С парѝ не можеш да се  разплатиш

Не си ме питал, но решил си

На две да пробваш да я разделиш

Не можеш своето парче да вземеш

Оставил си го тук във младостта

В душата ми навек пропил си

Тръгна си, не те последва тя

Няма сила толкова могъща

Която спомените да дели 

Духом в тялом да обръща

Да преразпределя и тъкми

Тялото ти може да пътува

Пуснах го, дарих му свобода

Душата си попитай я къде остава

Знаеш ли? 

При мен се връща през нощта...

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??