4 feb 2012, 21:51

Безименен 

  Poesía » Filosófica
408 0 0

            Ранен лист отронва есента...

            И като сълза в око на птица,

            не можем да го видим, от това

            пак в ежедневие улисани.

 

            А знак е той за Вечността –

            завърта се отново кръговрата

            от  Пролет, Лято – иде Есента

            и танцът тъжен на листата.

 

            Те много са в короната над ствола.

            Трептят от хлад във утринта –

            душата ми настръхнала и гола

            усеща, че един не е сред тях.

 

            08.2006 г.

© Краси Ганчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??