3 mar 2012, 21:04

Безкрай 

  Poesía » Otra
740 0 13

 

              Безкрай

 

              Прекрасно зная - в някой миг

              ще дойде краят, но без вик.

              Защото краят е безкрай,

              нов кръстопът... и няма край!



                                                                1994 год.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??