Mar 3, 2012, 9:04 PM

Безкрай 

  Poetry » Other
738 0 13

 

              Безкрай

 

              Прекрасно зная - в някой миг

              ще дойде краят, но без вик.

              Защото краят е безкрай,

              нов кръстопът... и няма край!



                                                                1994 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??