3.03.2012 г., 21:04 ч.

Безкрай 

  Поезия » Друга
736 0 13

 

              Безкрай

 

              Прекрасно зная - в някой миг

              ще дойде краят, но без вик.

              Защото краят е безкрай,

              нов кръстопът... и няма край!



                                                                1994 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??