Толкова ми липсваш,
като силна буря
в горещи летни нощи...
Толкова си близо,
а сякаш си накрай света!
Дали да те помоля:
"Обясни ми!"
или да оставя очите да говорят?
А полето е самотно...
И ръжда не ражда капчица живот...
Слънчогледи тъжно свели са глава
към мократа земя
и не усещат ласката -
на слънчевия лъч сияйна мантия...
За моята капчица живот!!!
© Лили Todos los derechos reservados