9 jul 2009, 12:30

БезМУЗно 

  Poesía » Otra
767 0 3

За мене дали ще имаш тази нощ

 

само частица време... до поискване?

 

Не за любов... за нея  нямам грош,

 

а и опасна е, и води към залисване...

 

Вече не съм онази същата в която...

 

ти знаеш... Бях такава до Еньовден.

 

И самодива бях,  дарявах богато,

 

след допира ми денят бе променен.

 

Отдавна бе, дори не помня откога

 

не съм те сещала, за вдъхновение...

 

Все по-трудно е, навява страх, тъга,

 

перото е безцветно, без трептение...

 

Дали ще имаш време... Не, забрави,

 

не се насилвай щом не съм по път...

 

Отмини... Ако е писано - се завърни...

 

Крайна спирка съм, не кръстопът...

 

 


07.07.2009г.

 

( цикъл "БезМУЗно" )

 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??