23 feb 2010, 9:36

Безнадеждие 

  Poesía » De amor
520 0 5

Морето ми нашепва спомени за тебе,

помилван от поредната вълна.

Навярно в този миг до теб е друг -

надявам се дано не е така.

Морето ми нашепва :

- Ти си луд, защо ти е надежда ?

Я   върви по плажа!

Поръчай си студена бира...

и отпий с наслада!

 

Над мен и гларус изкрещява:

- Човече, стига страда!

Дори когато любовта е стара,

наистина не се забравя,

но новата задръж в своите ръце,

нали е свежа и е млада!

 

- Изслушвам ги спокойно,

а си мисля.

Да, влюбен съм наистина,

но боря се с технически проблем.
Нима възможно е да се протегна

... и да прегърна пълната луна?!

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??