10 mar 2009, 13:31

Безсъние 

  Poesía » De amor
1133 0 4

Безсъние ме гони!

Искам да чуя твоя глас!

Да ми прошепнеш нежни думи,

да ми пожелаеш лека нощ.

Безсъние ме гони!

Искам да чуя твоя глас!

Да ми прошепнеш мръсни думи,

да разпалиш женската ми страст.

Безсъние ме гони!

Моля те, ела!

Искам безсънието с теб да споделя...

Искам да се сгуша в теб

и сладко да заспя!

© Десислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??