10 мар. 2009 г., 13:31

Безсъние 

  Поэзия » Любовная
1075 0 4

Безсъние ме гони!

Искам да чуя твоя глас!

Да ми прошепнеш нежни думи,

да ми пожелаеш лека нощ.

Безсъние ме гони!

Искам да чуя твоя глас!

Да ми прошепнеш мръсни думи,

да разпалиш женската ми страст.

Безсъние ме гони!

Моля те, ела!

Искам безсънието с теб да споделя...

Искам да се сгуша в теб

и сладко да заспя!

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??