Mar 10, 2009, 1:31 PM

Безсъние 

  Poetry » Love
1027 0 4

Безсъние ме гони!

Искам да чуя твоя глас!

Да ми прошепнеш нежни думи,

да ми пожелаеш лека нощ.

Безсъние ме гони!

Искам да чуя твоя глас!

Да ми прошепнеш мръсни думи,

да разпалиш женската ми страст.

Безсъние ме гони!

Моля те, ела!

Искам безсънието с теб да споделя...

Искам да се сгуша в теб

и сладко да заспя!

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??