Понякога просто искам да заспя,
но игли ситни забиват се във мен.
Опитвам, въртя се, ли въртя, пак
ме лъхва остър вятър, и студен.
Понякога горещи вълни ме заливат,
будя се, обляна в пот, от кошмари.
Чудовища невидими до мен достигат
и ме питат ,,Хайде, не заспа ли?".
Наблюдават ме скрити, хищни очи,
чуват се шумове...мрак, мъгла сива.
Падам, губя се в непознати страни,
безсънието с ноктите си ме раздира.
Понякога просто искам да заспя,
но игли ситни забиват се във мен.
Тиха, мрачна, зловеща е нощта...
Събуждам се, но още не е ден...
© Майчето Todos los derechos reservados