27 may 2011, 13:07

Бих 

  Poesía » De humor
1146 0 25

И аз, като всичките Божи чеда,

дните броя, часовете.

Бих се родил под щастлива звезда,

ама всичките бяха заети.

 

И така, на шега, по завéт и късмет,

потреблявам си кредита земен.

Бих се влюбил и аз, уж нали съм човек,

ама нямам за губене време.

 

Как немее нощта, как зората блести.

Виж животът с какво ме будалка!

Всичко това бих описал във стих.

Ама нямам такваз химикалка.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??