24 sept 2011, 21:19

Бивши 

  Poesía » De amor
636 0 3

Сърцето ми е пълно с някаква любов,
някаква любов никому ненужна.
Сърцето ми е пълно, но ненужно,
сърцето ми е пълно със излишност.

 

Сърцето ми е боклукчийско кошче -
в него вие хвърляхте надежди,
които го изпълват даже днес, когато
отдавна вече вие сте далече.

 

Далеч, забравили в каква любов 
се бяхте врекли. А аз съм още тук,
да плача, да се моля за внимание,
да помня миналото с съжаление

и да посрещам бъдещето с отчаяние.

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??