13 oct 2010, 10:30

Блага есен 

  Poesía » Filosófica
485 0 9

Ще се стопи сънят ми  в сини облаци,

ще се разлее слънце с ласкави лъчи,

ще ми запеят думи в розово

и детството ми пак ще заблести.


Ще ми донася своя есен вятърът

и с листите ще полетят звезди,

аз ще разказвам за топлото си лято,

как съм живяла и обичала преди.


Пак ще запея с думи розови,

ще се разлее слънце в моите коси

и ще живее сънят ми в сини облаци, 

а любовта ми бяла пак ще заблести. 



 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??