7 ene 2007, 13:14

Благодарствено 

  Poesía
777 0 2
Посвещава се на г-жа Гичка Чолакова

Една жена стои във стаята позната.
Жена, която е дала много на децата.
Над учебник склонила е глава
и на учениците преподава.
Разказва им за нашето минало
в загуби и победи преминало.
А учениците от целия клас
смирено я слушат в захлас.
След този час
ще дойде друг час.
Така косите и ще побеляват,
но знанията и ще останат.
Благодарим Ви от все сърце,
че ни подавахте ръце,
знания големи да ни давате
и всичко да ни обяснявате.
Палави може би бяхме
и това не осъзнахме
Все още сме деца
и това си личи в нашите сърца.
Благодарим Ви за всичко, което направихте за нас
и ви пожелаваме „На добър час!”.

© Дими Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??