В дъното те нося на очите си
като сън - единствена и земна,
с вишнев цвят закичена в косите си...
но жадувам пак да те погледна!
В миг ликът ти пролетно се слива
с бялото на цъфналите вишни
и в сърцето радостта прелива!
Обич е!... А думите - излишни!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados
Светъл Великден!