Apr 9, 2012, 12:17 PM

Благоговение 

  Poetry » Love
1056 0 18

В дъното те нося на очите си

като сън - единствена и земна,

с вишнев цвят закичена в косите си...

но жадувам пак да те погледна!

 

В миг ликът ти пролетно се слива

с бялото на цъфналите вишни

и в сърцето радостта прелива!

Обич е!... А думите - излишни!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??