24 dic 2017, 14:52

Блещукат елхички красиви 

  Poesía » Filosófica
385 2 4

Блещукат елхички красиви...
и сипе се бавничко сняг...
наоколо хора не виждам...
а само омраза и страх...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??