24.12.2017 г., 14:52 ч.

Блещукат елхички красиви 

  Поезия » Философска
357 2 4

Блещукат елхички красиви...
и сипе се бавничко сняг...
наоколо хора не виждам...
а само омраза и страх...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??