Искам със птичките аз да се рея,
искам със слънцето аз да горя
и като вятъра в клони да пея,
да бъда цвете от Твойте цветя!
Моля те, Господи, дай ми простора,
дай ми безкрая на таз синева!
Край мене да има усмихнати хора,
винаги с радост да срещам деня!
И нека намеря Любов безгранична,
и нека намеря най-после покой!
И нека се влее в мен сила първична,
и нека усетя, че Рая е мой!!!
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados