23 abr 2020, 14:06

Блян 

  Poesía » De amor
512 0 0

В сърцето нежен пламък

гали моята душа смирена,

ала твоето е сякаш камък,

пет пари не даваш ти за мене.

 

Нарекох те аз самодива,

стихове стотици ти посветих,

а ти сърцето ми разбиваш,

без да чуеш моя глас тих.

 

А ти си тъй красива,

затуй в облаците аз летях,

ала безразличието ти ме убива,

щастието с теб не видях.

 

И все пак спомен си чудесен,

ангел, що и мъката в лъчи превръща,

лъчи, що за мен са песен,

ала далеч са те от моята къща.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??