3 nov 2010, 13:11

Бодливо щастие 

  Poesía » Otra
508 0 2

БОДЛИВО ЩАСТИЕ

 

 

Едно магаре сиво,

случайно днес

     невпрегнато на работа,

намерило е на поляната

магарешки бодил.

Сега то с удоволствие изяжда

бодливото си щастие

и е доволно, и честито.

На делника
      магарешкия трън опасли,

дали щастливи сме и ние?...

 

© Иван Хаджидимитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??