3 нояб. 2010 г., 13:11

Бодливо щастие 

  Поэзия » Другая
506 0 2

БОДЛИВО ЩАСТИЕ

 

 

Едно магаре сиво,

случайно днес

     невпрегнато на работа,

намерило е на поляната

магарешки бодил.

Сега то с удоволствие изяжда

бодливото си щастие

и е доволно, и честито.

На делника
      магарешкия трън опасли,

дали щастливи сме и ние?...

 

© Иван Хаджидимитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??