Nov 3, 2010, 1:11 PM

Бодливо щастие 

  Poetry » Other
478 0 2

БОДЛИВО ЩАСТИЕ

 

 

Едно магаре сиво,

случайно днес

     невпрегнато на работа,

намерило е на поляната

магарешки бодил.

Сега то с удоволствие изяжда

бодливото си щастие

и е доволно, и честито.

На делника
      магарешкия трън опасли,

дали щастливи сме и ние?...

 

© Иван Хаджидимитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??