Ако можех да се променя
и сърцето да сменя...
Щях да бъда друг човек.
Друг и може би различен.
Да се усмихвам на лъжата
и да плача за това че друга ми е
днес съдбата... Съдба на изгубена
душа!
Душа, която чувства се като гора
загубила листата и като сърце,
загубило душата, която плаче
за земята.
Дарила всички земни чудеса!?
Дори магията на любовта.
Ако можех да се променя,
и сърцето да сменя ...
Щях да бъда най нещастният
човек... Самотен, тъжен силует.
Затуй си казвам Бог си знае,
кой от нас какво желае.
© Ангел Todos los derechos reservados