3 февр. 2016 г., 21:48

Бог си знае 

  Поэзия » Другая
329 0 0

Ако можех да се променя

и сърцето да сменя...

Щях да бъда друг човек.

Друг и може би различен.

Да се усмихвам на лъжата

и да плача за това че друга ми е

днес съдбата... Съдба на изгубена

душа!

Душа, която чувства се като гора

загубила листата и като сърце,

загубило душата, която плаче

за земята.

Дарила всички земни чудеса!?

Дори магията на любовта.

Ако можех да се променя,

и сърцето да сменя ...

Щях да бъда най нещастният

човек... Самотен, тъжен силует.

Затуй си казвам Бог си знае,

кой от нас какво желае.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??