6 abr 2022, 20:34

Богомолка 

  Poesía » Verso acróstico
873 0 4

Богомолка

 

Веднъж да ме помоли, като бог,

със своята любов да я спася...

В прегръдката ѝ нежна, като в гроб,

готов съм аз навеки да заспя.

© Борис Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??