6.04.2022 г., 20:34 ч.

Богомолка 

  Поезия » Акростихове
843 0 4

Богомолка

 

Веднъж да ме помоли, като бог,

със своята любов да я спася...

В прегръдката ѝ нежна, като в гроб,

готов съм аз навеки да заспя.

© Борис Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??