Apr 6, 2022, 8:34 PM

Богомолка 

  Poetry » Аcrostis
878 0 4

Богомолка

 

Веднъж да ме помоли, като бог,

със своята любов да я спася...

В прегръдката ѝ нежна, като в гроб,

готов съм аз навеки да заспя.

© Борис Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??