15 ago 2019, 11:52

Богородица 

  Poesía » Formas orientales, Otra
420 1 3

Богородица честита, свята,

дарила ни с, Спасител на земята.

Мир, любов да има в, всяка къща,

доброто ви по трижди да се връща!

 

Честит празник на всички именници!

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??