Aug 15, 2019, 11:52 AM

Богородица 

  Poetry » East forms, Other
419 1 3

Богородица честита, свята,

дарила ни с, Спасител на земята.

Мир, любов да има в, всяка къща,

доброто ви по трижди да се връща!

 

Честит празник на всички именници!

© Веселин Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??