15 авг. 2019 г., 11:52

Богородица 

  Поэзия » Восточные формы, Другая
416 1 3

Богородица честита, свята,

дарила ни с, Спасител на земята.

Мир, любов да има в, всяка къща,

доброто ви по трижди да се връща!

 

Честит празник на всички именници!

© Веселин Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??