15.08.2019 г., 11:52 ч.

Богородица 

  Поезия » Източни форми, Друга
418 1 3

Богородица честита, свята,

дарила ни с, Спасител на земята.

Мир, любов да има в, всяка къща,

доброто ви по трижди да се връща!

 

Честит празник на всички именници!

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??