21 oct 2009, 12:56

Боли 

  Poesía
987 0 14

В дъждовни утрини,
във мрачни дни,
лъжовни устреми 
прокрадват се в сърцето
и боли...
В очи пресъхнали,
в неписани поеми,
в мечти недоизстрадани,
вървяща в огъня,
гледаш ме.
Боли...
Напразна жертва,
пирова победа,
кървяща рана,
заздравяла по принуда.
Боли...
Целуваш ме, целувам те
и толкоз,
край тебе се увивам,
желая те и мразя те
в едно.
Боли...
Усмихваш се
и тръгваш си потайна,
отнасяйки със теб
сърцето ми,
копнежите,
усмихваш се,
ах, как боли...


© Христофор Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??