16 nov 2006, 14:36

Болка 

  Poesía
669 0 11
Тежи, теглилката отмерва болка.
И стърже от плътта ми време.
Не издържах поредната отсрочка,
в измолено безвремие...
Изкупеното, бързо е изтекло,
навярно през усмивката на вятъра,
преминал през листото  жълто,
когато го отронва в листопада.
Във парещата болка, не отмина.
А даже залакът на дните загорча.
На две превита, болката премина
през ситото на моята съдба.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??