16.11.2006 г., 14:36 ч.

Болка 

  Поезия
670 0 11
Тежи, теглилката отмерва болка.
И стърже от плътта ми време.
Не издържах поредната отсрочка,
в измолено безвремие...
Изкупеното, бързо е изтекло,
навярно през усмивката на вятъра,
преминал през листото  жълто,
когато го отронва в листопада.
Във парещата болка, не отмина.
А даже залакът на дните загорча.
На две превита, болката премина
през ситото на моята съдба.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??