21 jul 2009, 15:12

Болка 

  Poesía » Otra
586 0 0

Стъпки. Шепот в мрака,

сълзите отново потичат.

Двама млади – една раздяла ги грози.

Тежки думи, лица натъжени,

последно сбогом...

Душата млада -

очи в очи - се взира в смъртта...

© Ноно Якимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??