Jul 21, 2009, 3:12 PM

Болка 

  Poetry » Other
585 0 0

Стъпки. Шепот в мрака,

сълзите отново потичат.

Двама млади – една раздяла ги грози.

Тежки думи, лица натъжени,

последно сбогом...

Душата млада -

очи в очи - се взира в смъртта...

© Ноно Якимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??