21 июл. 2009 г., 15:12

Болка 

  Поэзия » Другая
602 0 0

Стъпки. Шепот в мрака,

сълзите отново потичат.

Двама млади – една раздяла ги грози.

Тежки думи, лица натъжени,

последно сбогом...

Душата млада -

очи в очи - се взира в смъртта...

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??